Pravno obvestilo

Splošni pogoji poslovanja Asja Dominko d.o.o. (v nadaljevanju: upravitelj) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (Uradni list RS, št. 98/2004-UPB2, 126/2007, 86/2009, 78/2011, 38/2014, 19/15, 55/2017-ZKolT) in Zakonom o elektronskem poslovanju (Ur. list RS, št. 96/09). Svetujemo vam, da pred nakupom storitev in programov, pozorno preberete spodaj navedene pogoje poslovanja.

S spletno stranjo www.asjadominko.si upravlja podjetje Asja Dominko d.o.o., Partizanska cesta 13A, 2000 Maribor, e-pošta: dobrodosli@asjadominko.si, davčna: 50461893.

Podjetje Asja Dominko d.o.o., ki je imetnik avtorskih pravic in ponudnik vseh storitev in programov ponujenih na spletni strani www.asjadominko.si, ne odgovarja za informacije, ki so na spletni strani napisane in ne garantira rezultatov, če boste sledili podanim informacijam.

Informacije na strani www.asjadominko.si so splošne narave in kot takšne niso primerne za zdravljenje ali diagnosticiranje specifičnih obolenj. Spletno mesto, storitve in programi, ki so na njej ponujeni, niso nadomestilo za strokovno zdravniško svetovanje, vključno z diagnozo ali zdravljenjem. Če imate ali mislite, da imate kakršno koli zdravstveno stanje, poiščite nasvet usposobljenega zdravnika ali zdravstvenega delavca. Nikoli ne odlašajte s strokovnim zdravniškim nasvetom zaradi nečesa, kar ste prebrali na tej spletni strani. Programi, ki jih ponuja mag. Asja Dominko, so dopolnilna metoda za samopomoč, metoda ni medicinsko priznana, zato ne more nadomestiti strokovne zdravniške pomoči ali terapevtske obravnave.

Kljub dejstvu, da programi prinašajo izjemne klinične rezultate, so še v poskusni fazi, zato morajo uporabniki (stranke in naročniki) prevzeti popolno odgovornost za njihovo uporabo.

Mag. Asja Dominko ni licencirani zdravstveni delavec, storitve na tej spletni strani nudi kot terapevtka za trajno odpravo izgorelosti, tesnobe in paničnih napadov.

Avtorji strani in izvajalci programov delajo z najboljšimi nameni, da bi ljudem resnično pomagali. Kljub vsemu, pa ne morejo prevzeti odgovornosti za počutje vsakega posameznika. Zato vsak sodelujoči nosi sam odgovornost za svoje počutje.

Avtorji spletne strani tako ne prevzemajo odgovornosti za zdravje in dobro počutje uporabnikov spletne strani, storitev in programov ter ne odgovarjajo za škodo, ki bi nastala uporabnikom spletne strani zaradi nepravilne uporabe programov.

Programi niso namenjeni ljudem, ki imajo bipolarno motnjo, shizofrenijo, psihozo in druge psihične bolezni, ki zahtevajo medicinsko zdravljenje.

Program Notranji mir

Značilnosti programa Notranji mir so uporabniku predstavljene na spletni strani www.asjadominko.si ali pa se o njih dodatno informira preko e-maila ali telefona.

Uporabnik v celoti sprejema vso odgovornost za svoje počutje tekom programa Notranji mir.

Uporabnik:

 • se zaveda, da zaradi čustveno intenzivne narave programa Notranji mir lahko pride do nepredvidljivih čustvenih stanj, ki bi v prehodni fazi utegnile negativno vplivati na njegovo počutje. Namen programa Notranji mir je namreč prav odprava močnih negativnih občutkov, to pa lahko naredimo samo tako, da jih ozavestimo in jih v naslednji fazi sprostimo;
 • se zaveda, da je program Notranji mir alternativna oblika samopomoči, ki ni medicinsko priznana in ni primerna za zdravljenje, diagnosticiranje specifičnih obolenj, kot nadomestilo strokovni zdravstveni oskrbi;
 • je zdrav in se počuti sposobnega udeležiti se programa Notranji mir. Nima telesnih, duševnih (bipolarna motnja, shizofrenija, psihoza) ali drugih težav ali stanj, ki bi preprečevale vključitev v program Notranji mir;
 • v celoti sprejema vso odgovornost za svoje počutje tekom programa Notranji mir.

Nakup programa Notranji mir

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • plačilo s kreditno ali debitno/plačilno kartico preko Stripe (spletna trgovina; plačilo v celoti ali na obroke). *Kupec se zaveže, da bo podjetju Asja Dominko d.o.o. v primeru izteka veljavnosti plačilne kartice posredoval podatke nove, veljavne plačilne kartice oz. da bo obnovil nakup z novo, veljavno plačilno kartico. Prav tako se zaveže, da bo poskrbel za zadostna sredstva na plačilni kartici za plačilo celotnega programa.
 • nakup na obroke (Ticker d.o.o.);
 • neposredna transakcija na TRR račun.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena pri ponudniku in kupcu dostopna na njegovo pisno zahtevo.

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene vsebujejo 22% DDV, saj smo zavezanci za DDV.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji in v primeru plačila na obroke pod pogoji podjetja Ticker d.o.o.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (v primeru nakupa preko spletne trgovine kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Pravica do odstopa od pogodbe

Odstop od pogodbe ureja ponudnik s potrošnikom.

V primeru plačila na obroke uporabnik sklene pogodbo s podjetjem Ticker d.o.o. Uporabnik vsa vprašanja ureja neposredno s podjetjem Ticker d.o.o.

Pritožbeni postopek

Pritožbe ponudnik rešuje sporazumno s potrošnikom.

Spletna trgovina (nakup programov na temo anksioznosti, izgorelosti, nespečnosti, ljubosumja in samozavesti)

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

 • plačilo s kreditno ali debitno/plačilno kartico preko Stripe;
 • neposredna transakcija na TRR račun.

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena pri ponudniku in kupcu dostopna na njegovo pisno zahtevo.

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene vsebujejo 22% DDV, saj smo zavezanci za DDV.

Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Pravica do odstopa od pogodbe

Odstop od pogodbe ureja ponudnik s potrošnikom.

Pritožbeni postopek

Pritožbe ponudnik rešuje sporazumno s potrošnikom.

Rezervacijski sistem

Prijava na uvodni pogovor

Ponudnik omogoča na strani www.asjadominko.si/uvodni-pogovor/ uporabnikom opraviti prijavo na uvodni pogovor. Uporabnik izbere na koledarju želeni termin in nato izpolni vsa potrebna polja oziroma odgovori na zahtevana vprašanja, da lahko odda prijavo na želeni termin.

Po oddaji prijave, prejme uporabnik na podani e-naslov potrdilo o rezervaciji in ponovno obvestilo, ko ponudnik samo rezervacijo termina tudi potrdi. Pred začetkom termina je uporabnik tudi opomnjen na prihajajočo izvedbo uvodnega pogovora.

Prijava in sam uvodni pogovor sta popolnoma brezplačna.

Komunikacija

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila;
 • pošiljatelj bo jasno razviden;
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih;
 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil;
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Kontaktni podatki

Email: dobrodosli@asjadominko.si
Asja Dominko d.o.o
Partizanska cesta 13A, 2000 Maribor
Davčna številka: 50461893
Matična številka: 8857172000
TRR: SI56 6100 0002 5761 898

Družba je registrirana pri Okrožnem sodišču v Maribor, z dne 28.4.2021.

Spletni piškotki

Informacije o spletnih piškotkih

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in preprostejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Podjetje vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeli piškotek za identifikacijo, spremljanje nakupovalne košarice in zagotavljanje sledljivosti, ki se v pomnilniku strežnika shranjuje le za čas trajanja obiska spletne trgovine in se izbriše po eni uri neaktivnosti. Podjetje lahko na osebni računalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot npr. identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki za prepoznavanje ob naslednjem obisku spletne trgovine ali ocene artiklov, s pomočjo katerega uporabnik ve, katere artikle je že ocenil, posredno pa tudi piškotke zunanje storitve Google Analytics, ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. Podjetje lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti podjetje zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine.

Onemogočanje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:

Chrome
Firefox
Opera
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7 in 8
Safari

Če spremenite, ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nadgradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

Politika o zasebnosti

Izjava o zasebnosti

IBAN SI56 6100 0002 5761 898
Matična številka: 8857172000
ID za DDV: 50461893
Direktor: Asja Dominko
Email: dobrodosli@asjadominko.si

Upravljatelj spletne strani www.asjadominko.si, Asja Dominko d.o.o., Partizanska cesta 13A, 2000 Maribor (v nadaljevanju “ponudnik”), se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene pri registraciji, skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1). Podatke, ki jih za potrebe poslovanja zbira ponudnik, bodo uporabljeni izključno za:

• pošiljanje dostopov do kupljenih programov;
• pošiljanje informativnega gradiva;
• pošiljanje predračunov in računov;
• ostalo potrebno komunikacijo.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno zaščito svojega računalnika. Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ponudnik ne odgovarja.

Varovanje osebnih podatkov

Splošno

Ponudnik se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnega mesta. Zbrane osebne podatke bo ponudnik uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Ponudnik spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne strani, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Posredovanje uporabnikovih osebnih podatkov podjetju je v določenih primerih nujno, da lahko obdelovalec kot ponudnik izpolnjuje svoje pogodbene obveznosti do uporabnika.

Zunanji partnerji

Ponudnik zbrane osebne podatke trajno varuje skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS, št. 94/07) (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 109/12, 110/13, 40/14 – ZIN-B, 54/14 – odl. US, 81/15 in 40/17) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR).

Uporaba osebnih podatkov

Ponudnik za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek;
 • naslov;
 • firmo oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
 • davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
 • naslov elektronske pošte (uporabniško ime);
 • geslo v šifrirani obliki;
 • kontaktno telefonsko številko;
 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletnem mestu;
 • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno doda naknadno v svojem profilu.

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ponudnik ne odgovarja.

Podatkov ponudnik ne posreduje tretjim osebam, razen pogodbenim izvajalcem, s katerimi ima ponudnik sklenjeno pogodbo o varovanju osebnih podatkov in ki so pogodbeno zavezani k istim standardom varovanja osebnih podatkov kot ponudnik.

Ponudnik osebne podatke zbira z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hrani skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena. Ponudnik ima prav tako pravico kontaktirati uporabnika v primeru prijave na uvodni pogovor, po oddaji naročila programov v spletni trgovini ali če uporabnik stopi v kontakt s ponudnikom preko kontaktnega obrazca.

Zbirke osebnih podatkov ponudnik hrani na območju Republike Slovenije ter jih ne iznaša v druge države.

Namen uporabe

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletnega mesta www.asjadominko.si za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo za potrebe izvedbe in dostave naročila.

Soglasje k hrambi, obdelavi in posredovanju osebnih podatkov, poda posameznik ob prijavi na uvodni pogovor, po izpolnitvi kontaktnega obrazca, izpolnitvi polja za prejem brezplačne e-knjige, izpolnitvi testa (test o anksioznosti, test o izgorelosti,…) ali po oddaji programa v spletni trgovini.

Uporabnik dovoljuje ponudniku obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S podanim soglasjem uporabnik dovoljuje ponudniku, da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov, obdeluje zbrane osebne podatke za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje novic preko elektronske pošte, telefonske številke in drugega oglasnega gradiva, obveščanje uporabnikov o storitvah spletnega mesta www.asjadominko.si in ponudnika, ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov, v katere uporabnik spletnega mesta posebej privoli. Zbrani podatki ne bodo posredovani tretjim osebam.

Navedene podatke lahko ponudnik obdeluje za lastne potrebe do preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Izvajanje politike zasebnosti

Ponudnik ima skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov, varovanje osebnih podatkov urejeno s Pravilnikom o varovanju osebnih podatkov.

Vse pri podjetju redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z določili Pravilnika o varovanju osebnih podatkov in z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletnega mesta. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s ponudnikom.

Registrirani uporabniki lahko kadarkoli prenehajo uporabljati spletno mesto in lahko prekličejo svojo registracijo. To storijo tako, da s pisno izjavo sporočijo preklic registracije. Pred podajo izjave o preklicu registracije, mora uporabnik podjetju poravnati vse še neporavnane obveznosti iz naslova opravljenih nakupov v spletnem mestu. Ponudnik bo zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletnega mesta v okviru te politike zasebnosti varovalo tudi v primeru preklica registracije.

Varstvo otrok

Oglasna sporočila bodo jasno razvidna (upoštevajoč starost). Ponudnik ne sme sprejemati naročil od nekoga, za katerega ve, ali sumi, da je otrok, ne da bi za to imel izrecnega dovoljenja njegovih staršev ali skrbnikov.

Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki.

Pravica do obveščanja in izbrisa

Pravico imate do informacij o vaših osebnih podatkih, s katerimi razpolagamo, kot tudi pravico do izbrisa teh podatkov. Če imate vprašanja glede izbrisa, predelave ali uporabe vaših podatkov, se obrnite na: dobrodosli@asjadominko.si ali nam pošljite zahtevek po pošti.

Obvestila o stanju naročila: Pridržujemo si pravico, da vas kontaktiramo na telefonsko številko, ki ste jo vpisali v postopku naročila ali da vas kontaktiramo preko e-poštnega sporočila ter obvestimo o stanju naročila ali opomnimo na morebitno neplačilo ter pozovemu k plačilu.

Obvestila: Po prijavi na obvestila, bo vaše ime, telefonska številka in elektronski naslov z vašim dovoljenjem uporabljeno v promocijske namene, dokler se iz obveščanja ne odjavite. Na prejemanje obvestil ste prijavljeni ob prijavi na uvodni pogovor, izpolnjenem kontaktnem obrazcu, po oddaji zahtevka za prejem brezplačne e-knjige, rešenem testu ali po oddaji naročila programa v spletni trgovini.

Iz baze prejemnikov obvestil se lahko kadarkoli odjavite s sporočilom na dobrodosli@asjadominko.si ali s klikom na povezavo »Odjava« na dnu promocijskih elektronskih sporočil.

Vsak posameznik, katerega ponudnik zbira, hrani in obdeluje njegove osebne podatke, ima glede teh podatkov naslednje pravice:

 • Pravica do pozabe – v kolikor posameznik ne želi več, da se njegovi osebni podatki, ki jih hrani in obdeluje obdelovalec obdelujejo in ob pogoju, da ni zakonitih razlogov za njihovo nadaljnjo hrambo, lahko od obdelovalca kadarkoli zahteva, da se njegovi podatki zbrišejo.
 • Pravica vedeti, kako dolgo se hranijo osebni podatki.
 • Pravica zahtevati popravek, izbris ali vložiti pritožbo.
 • Pravica do prenosljivosti – posameznik lahko, v kolikor to želi, od obdelovalca zahteva, da mu zagotovi osebne podatke v zvezi z njim, ki jih je posredoval upravljavcu, v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki.
 • Pravica do pravnega sredstva in sankcije – posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu, pa tudi pravico do pravnih sredstev zoper odločitev nadzornega organa ali v primeru ne ukrepanja nadzornega organa, pravico do odškodnine in odgovornosti.
 • Pravica ne biti podvržena ukrepom, ki izhajajo zgolj iz profiliranja, analize ali predvidevanj z uporabo avtomatiziranih sredstev obdelave.
 • Pravica do umika soglasja – posameznik ima pravico do umika soglasja za nadaljnjo obdelavo osebnih podatkov, posebej v primeru neposrednega trženja.

Postopek uveljavljanja pravic

Seznanjen sem, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovim v pisni obliki na upravljavca, in sicer na elektronski naslov dobrodosli@asjadominko.si.

Seznanjen sem, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, od mene zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.

Seznanjen sem, da mora upravljavec na mojo zahtevo, s katero uveljavljam svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

Ponudnik osebne podatke posameznika hrani do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Uporabnik lahko prekliče soglasje za prejemanje elektronskih sporočil (kar stori s pisno zahtevo ponudniku na elektronski naslov dobrodosli@asjadominko.si) ali zahteva, da ponudnik njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbriše, tako da v celoti izbriše uporabnikov uporabniški profil pri ponudniku.

Dodatno

Ponudnik je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezan k varovanju osebnih podatkov uporabnikov njegovega spletnega mesta. Ponudnik ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob prijavi v spletno mesto, kot tudi ob naročilu nakupa izdelkov, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Ponudnik teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Ponudnik podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske elektronske pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo izrecno soglašal. Ponudnik lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Trženje preko elektronskih sporočil

Za upravljanje seznama naročnikov e-mail trženja in za pošiljanje e-pošte našim naročnikom uporabljamo MailChimp. MailChimp je ponudnik tretjih oseb, ki lahko obdeluje vaše podatke s pomočjo industrijskih standardnih tehnologij, ki nam pomagajo spremljati in izboljševati naša e-mail sporočila.

Politika zasebnosti MailChimp je na voljo na https://mailchimp.com/legal/privacy/. Od naših e-mail sporočil se lahko odjavite s klikom na povezavo za odjavo, ki je na koncu vsakega glasila.

Obveščanje preko rezervacijskega sistema

Za rezervacije na uvodne pogovore uporabljamo YouCanBookMe sistem. YouCanBookMe je ponudnik tretjih oseb, ki lahko obdeluje vaše podatke s pomočjo industrijskih standardnih tehnologij, ki nam pomagajo spremljati in izboljševati naša e-mail sporočila.

Politika zasebnosti YouCanBookMe sistema je na voljo na https://youcanbook.me/privacy/.

Okrepite svoj notranji mir v treh minutah na dan.