Osebna transformacija v 90 dneh

Če bi poznali način, kako v 90 dneh težo čustvenih bremen spremeniti v trajno lahkotno življenje (ki jih s psihoterapevti velikokrat že leta ne morete) … Bi naredili vse potrebno, da se to tudi zares zgodi?

90 dni

Za trajne rezultate

12 let

Terapevtskih izkušenj

16.500 ur

Terapevtskega dela

3600 +

Uspešnih zgodb

Če bi poznali način, kako v 90 dneh težo čustvenih bremen, podzavestnih vzorcev in nakopičenega stresa spremeniti v trajne rezultate zadovoljnega, umirjenega in polnega življenja, ki jih s psihoterapevti morda niste mogli doseči več let – ali bi naredili vse potrebno, da prej opisane rezultate doživite tudi vi. 

Kliknite na gumb in se prijavite na uvodni brezplačni pogovor, v katerem bomo raziskali, kaj vam bo najhitreje pomagalo ter kako lahko delava skupaj.

Pa se pogovorimo o vašem počutju

V pogovoru naredimo strategijo, kako vam v vašem konkretnem primeru lahko pomagam.

Predstavljajte si, da bi poznali metodo, s katero bi v 90 dneh vse zgoraj opisano spremenili v uravnoteženo, mirno, zadovoljno in živahno življenje. Dobra novica je, da si vam tega ni treba več predstavljati. Za vas sem zaradi lastne življenjske zgodbe »po nesreči« razvila program NOTRANJI MIR, ki je doslej pomagal že več kot 3600 Slovenkam in Slovencem. 

Kliknite na gumb in se prijavite na uvodni brezplačni pogovor brez obveznosti o nakupu česarkoli.

Tole morate prebrati še danes, če se soočate z anksioznostjo, nespečnostjo, paničnimi napadi ali strahovi.

Trajna odprava vsega zgoraj opisanega JE MOGOČA. Da, tudi v vašem primeru. Da, tudi če ste »preizkusili že vse« in »nič ne deluje«. Kakšne spremembe v svojem življenju lahko pričakujete?

Spet boste začeli živeti normalno, sproščeno življenje in to celo boljše, kot preden je anksioznost nastala. Vaše misli, telo in čustva bodo namreč ponovno umirjeni.

Namesto razbijanja srca, tiščanja v prsih, mravljincev, cmoka v grlu, napetosti v ramenih, pritiska v glavi, vrtoglavice, omotice ali kakršnegakoli neprijetnega občutka, se boste kmalu začeli počutiti odlično v svojem telesu.

Spet boste imeli voljo do življenja in motivacijo za delo. Naučili se boste delati tako, da poslušate svoje telo in ste istočasno produktivni.

Namesto premetavanja in nočnih mor boste ponovno trdno in mirno prespali vso noč, zjutraj pa se zbudili spočiti in polni energije.

Naučili se boste slišati svoje potrebe in zanje poskrbeti. Razumeli boste iskreno ljubezen do sebe in življenja v ravnovesju.

Sproščeno in brez omejitev se boste vključevali v katerokoli socialno interakcijo z ljudmi. Pridobili boste samozavest za sproščen javni nastop, naučili se boste postaviti zase in jasno izraziti svoje mnenje.

Opravili boste s strahom pred ponovnim paničnim napadom in ponovno zaživeli normalno aktivno življenje, brez omejitev. Osvobodili se boste strahu pred vožnjo avtomobila in spet uživali v vožnji.

Spet boste vzpostavili lepe odnose z osebo, ki jo imate radi. Rešili se boste strahu pred izgubo in se naučili zaupati vase.

Rešili se boste jeze, frustracije in nemira. Končno se boste začeli počutiti dobro v svoji koži, ne glede na stresne položaje okoli vas.

Naučili se boste prepoznavati in spreminjati negativne podzavestne vzorce, ki vas trenutno omejujejo. Naučili se boste verjeti vase. Izboljšali boste svojo samopodobo.

ZATO brezplačen uvodni pogovor. Ker se želimo posvetiti vam osebno in vašim konkretnim težavam. Vemo, da trpite, da vam je hudo. Želimo slišati, kaj doživljate osebno. Šele nato bomo lahko skupaj naredili načrt, kako vas korak za korakom popeljati iz vaših stisk k umirjenemu, normalnemu življenju. Kliknite na gumb za prijavo. Z ljubeznijo vas pričakujemo.

Vaše počutje ni šala. Jemljemo ga resno

Asja še vedno tu in tam pogleda analize raziskav o tem, kaj se zgodi, če oseba, ki v sebi:

na te opozorilne znake ne odreagira. Tukaj jih je le nekaj:

Zato še toliko bolj poudarjamo: pomagali vam bomo, a začeti morate vi. Lahko še naprej čakate in … po raziskavah bo vaše življenje kot zapisano zgoraj. Nevredno človeka. Mi pa vseeno upamo, da bomo tudi vam, kot smo že več tisočim, takoj pomagali do globokega olajšanja na čustvenem, telesnem in miselnem nivoju. Vaše življenje vam bomo le v nekaj mesecih pomagali spremeniti od znotraj navzven – v trajne rezultate zadovoljnega, umirjenega in polnega življenja, ki jih morda tudi s psihoterapevti ne morete doseči že mesece ali leta.

Kliknite in se prijavite. Čakalnih dob pri nas ni!

Še vedno niste prepričani?

Imate vedno večkrat in vedno močnejšo vrtoglavico, omotico? Ste bili že na ogromno medicinskih preiskavah a vam »nič ne najdejo«? Čisto normalno je, da ste zato še bolj prestrašeni in živite v prepričanju, da imate neko redko bolezen in da edino vam ni pomoči. Diplomirana medicinska sestra Klavdija (naša stranka) se ni mogla niti oprhati, niti voziti avtomobila, iti po stopnicah … Medicina ji ni pomagala. A po treh mesecih pri Asji se je vrnila v normalno življenje. 

Vemo, da je z neznancem težko govoriti o čustvenih težavah. A tu smo zato, da spoznamo razlog za vaše stanje in naredimo načrt, da ga rešimo. Z ljubeznijo vas pričakujemo in zagotavljamo veliko olajšanje že v prvem pogovoru.

Okrepite svoj notranji mir v treh minutah na dan.