Program Notranji mir (podaljšanje)

450,00 

3-mesečni program Notranji mir trajno odpravi izgorelost, tesnobo, depresijo in panične napade. Trajno vas osvobodi nemira v mislih, neprijetnih telesnih občutkov, strahov, čustvenih bremen in nespečnosti. Odpravi tudi negativna podzavestna prepričanja in izboljša samopodobo. Pripelje vas do aktivnega družinskega, poslovnega in socialnega življenja. Spet občutite zadovoljstvo, notranji mir in veselje do življenja.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

6 mnenj za Program Notranji mir (podaljšanje)

 1. Anja

  Bala sem si iti iz hiše in iz postelje. Nisem upala v trgovino in na bankomat. Po dveh mesecih terapije spet hodim na izlete z družino, se družim in vozim avto. Napredovala sem v službi, postala sem samozavestna, močna, srečna in pogumna. Dosegla sem veliko.

 2. Jure

  Nisem upal vstati iz postelje, nisem upal voziti, nisem mogel skrbeti za družino in se ukvarjati s športom. Zdaj vozim brez problema, hodim na koncerte, se družim, skrbim za družino. Kot da bi se na novo rodil.

 3. Magdalena

  Imela sem visok krvni tlak, nakopičen stres in srce mi je divjalo. Po vaši terapiji se to sploh več ne dogaja! Začutila sem ta notranji mir, čudoviti notranji mir, ki je zelo dragocen. Sem na tem, da se popolnoma odpovem od zdravil.

 4. Varja

  Imela sem panične napade v avtu. Bala sem se, da se bo napad ponovil in tako se mi je pojavil strah pred paničnimi napadi. Zdaj pa nič več! Spet lahko vozim avto, v sebi čutim mir in sproščenost. Tudi do prepirov več ne prihaja in otroke lažje razumem.

 5. Roža

  Šla sem skozi vse medicinske preiskave, poskusila vse možne alternative in nič mi ni pomagalo. Pomagala pa mi je terapija pri Asji Dominko. Zelo mi je pomagala. Po dveh mesecih terapije sem se umirila, spet se družim s prijatelji, hodim po svetu …

 6. Maja

  Borila sem se z anksioznostjo in izgorelostjo. Imela sem tudi panične napade. Po dveh mesecih terapije se počutim odlično! Rešila sem se izgorelosti, v službi se počutim odlično. Umirila sem se, začela spoštovati sebe in svoje želje in se naučila reči NE!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja