Trajno se rešite depresije, anksioznosti in izgorelosti
IMATE

vprašanje za nas?

Pišite nam in odgovorili vam bomo čimprej.

  Mag. Asja Dominko, vodilna terapevtka za trajno odpravo izgorelosti, tesnobe in paničnih napadov

  Asja Dominko d.o.o.
  Partizanska 13a, 2000 Maribor
  DŠ: 50461893
  TRR: SI56 6100 0002 5761 898
  E-mail: asja.dominko@gmail.com

  Tel. Petra: 051 300 427 

  Tel. Jure: 051 307 825

  Petra Korda, Asjina asistentka

  V življenju sem doživela marsikatero preizkušnjo, tako osebno kot poslovno. Naučila pa sem se, da se lahko vedno znova dvignem in tako osebno ter duhovno zrastem. Po vsakem izzivu sem postajala bolj razumevajoča in ljubeča do ljudi v stiski. Hvaležna sem, da lahko kot Asjina asistentka živim svoje poslanstvo in pomagam pri tem, da zacelimo tudi vašo dušo in srce.

  Jure Vreček, Asjin asistent

  Bil je vodja športnega centra in v letu 2022 popolnoma izgorel. Na lastni koži je doživel panične napade, strahove in tesnobo. Z mojo pomočjo in pomočjo programa Notranji mir se je vrnil nazaj v normalno življenje, ki pravi, da je še boljše kot preden je izgorel. Sedaj deluje kot moj asistent in vam je na voljo za osebno podporo. Pokličite ga, kadar boste čutili, da potrebujete pomoč.

  Jure

  Kristina

  Asja

  Petra

  Blaž

  Spoznajte mojo ekipo! 😊

  Jure

  Na skrajni levi je Jure, ki skrbi za podporo strank in poleg mene vodi uvodne pogovore. Prihaja z Gorenjske, vendar z dobro voljo in pozitivno energijo nikoli ne špara! Svoj prosti čas najraje posveti družini in prijateljem, se odpravi na izlet in uživa v naravi.

  Kristina

  Zraven Jureta je Kristina, naša najmlajša članica ekipe, ki skrbi za družbena omrežja in grafično oblikovanje, ki skozi besedo, sliko ali video predstavijo vrednost našega dela. Po duši je tudi velika ljubiteljica športa, mode in dobrih filmov.

  Asja

  Mene verjetno že poznate. Vodim terapije, kjer ljudem pomagam, da prenehajo živeti v strahu in da spet zaživijo normalno življenje. Kadar ne vodim terapij, sem najraje ob morju, kjer 'brojim valove'. Med tednom rada skočim na Pohorje z mojo belo psičko Eli, preživim čas z družino ali meditiram.

  Petra

  Petra ali moja 'desna' roka. Je moja nepogrešljiva sodelavka, ki me spremlja že vrsto let. Iz ozadja skrbi za spletno stran, administracijo in preprosto, 'da stvari tečejo, kot po maslu'. Petra svoje popoldneve najraje preživi v naravi, na sprehodu ali pa ob branju dobre knjige.

  Blaž

  Blaž je mlad, a zelo izkušen strokovnjak za digitalni marketing. V naši ekipi skrbi za nenehno rast in napredek, da lahko pomagamo in spremenimo življenja čim večjemu številu ljudi. Je strasten ljubitelj športa in kulinaričnih doživetij.

  Juretova pot do člana moje ekipe