Za razliko od hladnih čakalnic, vas pri nas sprejme ekipa toplih oseb - brez čakalnih dob.

Sprejela vas bo ekipa predanih ljudi, ki jim je vaše dobro počutje na prvem mestu.

Asja Dominko

Terapevtka in direktorica

Združuje srce in um. Ni psihoterapevtka, a na terapijah ljudem pomaga do trajno lahkotnega koraka in nasmejanih dni (tudi če ste nosili težo čustvenih bremen, podzavestnih vzorcev in nakopičenega stresa). Kadar ne vodi terapij, je najraje ob morju ali na Pohorju, kjer med zelenimi smrekami kolesari, smuča ali pohajkuje. Veliko meditira in se druži s svojo družino.

Mariborska Petra

Tista, ki vas potolaži in dvigne s toplo besedo

Je prva, s katero boste govorili. Stranke (in mi!) pravijo, da je kraljica tople besede, saj ob pogovoru z njo čutite, kakor da ste našli svoj drugi dom. Petra je ena izmed tistih oseb, ki preprosto ve in čuti, kaj potrebujete, da se lahko premaknete k boljšemu počutju in boljšemu življenju. Tudi sama je šla čez mnoge preizkušnje, ki so ji dale veliko modrosti, kar boste zagotovo začutili, ko se boste pogovarjali z njo.

Kontakt: 051 300 427

Jure

Strokovnjak za smeh in dobro voljo

Z globoko mero empatije, razumevanja in topline poskrbi, da je vaš prvi stik z nami ljubeč in sprejemajoč. Tudi sam je doživel hudo anksioznost in hudo izgorelost. S pomočjo Asje je vse to premagal in danes živi bolj srečno in zadovoljno kot kadarkoli prej. Svojo izkušnjo zelo rad podeli z vsakim, ki je v stiski in ne vidi izhoda. Svoj prosti čas najraje pogovori družini in vsemu, kar je zabavno.

Kontakt: 051 307 825

Kristina

Grafični dizajn, marketing

Kristina je naša najmlajša članica ekipe, ki skrbi za grafično oblikovanje in marketing. Njena ljubezen do ustvarjanja in spletnega oblikovanja zagotavljata, da vsak vizualni element naše znamke nosi dušo in sporočilo, ki se dotika srca. Kadar je čas, da ugasne računalnik, pa najraje pobegne v svet športa in mode.

Gorenjska Petra

Skrbi, da vse teče

Je naša nepogrešljiva sodelavka, ki iz ozadja ureja vse podrobnosti, ki jih naše delo potrebuje. Z ljubeznijo skrbi, da stvari tečejo kot po maslu.  Petra svoje popoldneve najraje preživi v naravi, na sprehodu ali pa ob branju dobre knjige.

Ponosni smo, da lahko rečemo, da pri nas ni čakalnih dob, da so vaši rezultati takšni, ki ostanejo, torej trajni, da naši klienti že v času izvajanja programov začutijo globoko olajšanje.

Pokličite nas ali nam pišite na dobrodosli@asjadominko.si
Odgovore lahko pričakujete še isti ali naslednji dan.

Okrepite svoj notranji mir v treh minutah na dan.