Kljub temu da ste poskusili že vse in nič ni pomagalo, je vašo anksioznost mogoče rešiti.

Ponosna sem, da naše skupno delo kaže, da v treh mesecih uredimo, česar terapevti v nekaj letih velikokrat ne. Brez čakalne dobe. Kako lahko trdno stojim za tem? Preberite mojo zgodbo.

Moj ponos so rezultati več kot 3600 Slovenk in Slovencev skozi 12 let terapevtske prakse, ki kažejo, da lahko z mojim naprednim terapevtskim programom v treh mesecih rešimo, česar celo psihoterapevti v nekaj letih ne. Pomagam lahko, če:

Si predstavljate si, da bi poznali metodo, s katero bi v 90 dneh vse zgoraj opisano spremenili v notranji mir, občutek notranje svobode, zadovoljno in živahno življenje?  Dejstvo je, da si vam tega ni treba predstavljati: to so rezultati (95% uspešnost), ki jih daje moj napredni terapevtski program Notranji mir. 

Zasebno: moja pot od nemočne Vlaste do zadovoljne in pomirjene Asje

Sem Asja Dominko in vse zgoraj našteto (in še več) je zgodba Vlaste Kuster. Kdo sta Vlasta in Asja? Sta ena in ista oseba, pa vendar sta bistveno drugačni. Ker je bila moja transformacija tako veličastna, sem začutila, da tudi ime Vlasta ni več tisto, kar sem jaz. Tako sem postala Asja.

Nemočna Vlasta je prestrašeno iskala pot, da bi vedno vsem ugajala. Čeprav so drugi verjetno od tega kaj imeli, je bila Vlasta tista, ki si je v avtomobilu ničkolikokrat razmazala ličila od naliva solz. Solz bolečine, ki so lile iz globočin praznine v prsih, občutka »glej, kaj vse je ona dosegla, jaz pa …« Občutek: »Joj, kakšno teslo si, Vlasta! A sploh kaj znaš?«

A prišel je dan, za katerega želim, da ga doživite tudi vi. Dan, ko sem, najprej čisto rahlo, skoraj nesluteno, od nekod zaslišala: »Zmoreš!«. Kot da bi to besedo spremljala največja, najbolj nežna, a hkrati najbolj močna ljubezen.

Prepričana sem, da je ta glas v meni zaslišala Asja. Ker Vlasta ni imela poguma, da bi naredila spremembo. Asja je tista, ki je Vlasto rešila notranjih blokad, strahov in nezaupanja vase. Kmalu, korak za korakom, sem tako postajala tisto, kar sem danes in odločena sem, da to ostanem za vedno: ženska, ki ima rada življenje. Ki razume delovanje podzavesti, svoje lastne notranje moči in kako vse to uporabiti. Ki prevzema odgovornost za svoje življenje tukaj in zdaj. Ki se sprejema. Ki ve, da lahko raste in – raste! Ki se zaveda duhovnega sveta in njegove moči.

Ali ste vedeli?

Mnoge stranke so otroci alkoholikov, ki so imeli res težko otroštvo. Imajo trdovratne vzorce in zato jim drugi pristopi – ne uradna medicina, ne psihoterapija, ne množica alternative – ne morejo pomagati. Asjini rezultati kažejo, da v 3 mesecih izlijejo čustveno bolečino iz sebe in postanejo pomirjena oseba, radostna, živahna in ljubeča.

Ali ste vedeli?

Mnoge stranke so otroci alkoholikov, ki so imeli res težko otroštvo. Imajo trdovratne vzorce in zato jim drugi pristopi – ne uradna medicina, ne psihoterapija, ne množica alternative – ne morejo pomagati. Asjini rezultati kažejo, da v 3 mesecih izlijejo čustveno bolečino iz sebe in postanejo pomirjena oseba, radostna, živahna in ljubeča.

Iz največje bolečine se je rodilo moje poslanstvo

Transformacija je prinesla nekaj, o čemer bi lahko samo sanjala: našla sem način, s katerim ljudem pomagam do notranjega miru, hkrati pa s tem osrečujem sebe. 

Edino, kar je Asji in Vlasti skupno, je ljubezen do ljudi. Vedno sem želela pomagati vsem, ki se v taki zgodbi najdete. Vsem, ki ste morda že slišali tisti globoko ljubeči glas v daljavi: »Zmoreš.« To je moje poslanstvo!

Ne le da verjamem – prepričana sem, da ima vsak človek to moč, da začuti in zaživi popoln notranji mir, čustveno svobodo in radost življenja – ne glede na čustvene rane, podzavestna prepričanja in vzorce ter travmatične dogodke iz preteklosti. Tudi vi.

Pridobljena strokovna znanja: vas je strah terapevtskih »šarlatanov«?

Poleg osebne izkušnje me vodi strokovno znanje, terapevtska praksa in neusahljiva želja po izpopolnjevanju.

Magistrica temeljnih medicinskih znanosti.

Terapevtka za čustveno, energijsko, mentalno in telesno zdravljenje.

90 dni

Za trajne rezultate

12 let

Terapevtskih izkušenj

16.500 ur

Terapevtskega dela

3600 +

Uspešnih zgodb

Če začnete danes, boste čez 3 mesece drug človek. Obljubim.

Moje napredne terapije so nadgradnja klasične psihoterapije. Vključujejo:

Stojim za tem, da ljudem nudim celostno obravnavo. Razvila sem poseben dar za spreminjanje podzavestnih vzorcev. 

Z veseljem se iskreno, od srca do srca, pogovorim z vsakim (brezplačen pogovor), ki je začutil, da bi mu lahko pomagala ponovno zaživeti “normalno” življenje, polno notranjega miru in radosti.

Preverimo pravi vzrok za njegove težave in naredimo strategijo za rešitev le-te.

Ni mi vseeno za vas.

Znanje je v mojem delu zelo pomembno.

A verjamem in vidim, da je ena od glavnih komponent, ki mojim strankam prinaša 95% uspeh, hkrati pa mene  razlikuje od drugih psihoterapevtov, to, da sem neizpodpitno prepričana, da ima čisto popolnoma vsak – tudi VI! – v sebi moč, da doseže svoj notranji mir in (ponovno) normalno življenje. Naredim vse, kar je potrebno, da se tega zavedate vsako sekundo našega druženja v naprednih terapijah.

Vem, da lahko v vas prižgem plamenček življenja, če ste:

Razrešite čustvene težave v kratkem času

Moja moč je, da rešim tudi tiste duševne stiske, ki jih ostali psihoterapevti ne (tudi, če so poskušali že meseca, celo leta).

To pomeni, da dolgoletne in kompleksne čustvene težave (ki se danes kažejo kot panični napadi, anksioznost, nespečnost, ljubosumje, izgorelost, depresija ipd.) razrešim v kratkem času, rezultati pa ostanejo za vedno. 

Slišim vas, razumem vas. Predvsem pa vam znam pomagati. Verjamem v vas, tudi, ko vi sami ne. Primem vas za roko in vas vodim, dokler ne postanete spet sproščeni, nasmejani in polni življenja.  Edino vaš uspeh je tudi moj uspeh.

Vem, da s temi besedami veliko obljubljam. A tega niti slučajno ne bi javno rekla, če ne bi bila v svojo napredno terapijo, ki sem jo razvijala 12 let in ima na tisoče pozitivnih zgodb, tako prepričana. 

Najino sodelovanje bo zagotovo uspešno, če:

Tu sem za vas. Ni mi vseeno za vas. Iskreno si želim, da vam uspe in se za vas z vsem srcem potrudim. Ste za svoj notranji mir odločeni tudi vi?

Vem, da je težko. Vem pa tudi, da zmorete.

Razlika med vami in mano je, da vam ni treba samim. Prijavite se na brezplačni, neobvezujoč pogovor. Skupaj naredimo načrt, kako boste doživeli transformacijo.

Okrepite svoj notranji mir v treh minutah na dan.