Kljub temu da ste poskusili že vse in nič ni pomagalo, je vašo anksioznost mogoče rešiti.

Ponosna sem, da naše skupno delo kaže, da v treh mesecih uredimo, česar terapevti v nekaj letih velikokrat ne. Brez čakalne dobe. Kako lahko trdno stojim za tem? Preberite mojo zgodbo.

Še sama včasih komaj verjamem, a rezultati strank kažejo, da sem ustvarila program, s katerim lahko v treh mesecih uredim, česar terapevti v nekaj letih ne. Pomagam lahko, če:

Predstavljajte si, da bi poznali metodo, s katero bi v 90 dneh vse zgoraj opisano spremenili v mirno, zadovoljno in živahno življenje. Veste kaj? Ni si vam treba predstavljati; spodaj je moja zgodba, zaradi katere zagotovljam, da je to mogoče. Tudi če “ste poskusili že vse” in “nič ne deluje”.

Moja pot od nemočne Vlaste do zadovoljne in pomirjene Asje

Sem Asja Dominko in vse zgoraj našteto (in še več) je zgodba Vlaste Kuster. Kdo sta Vlasta in Asja? Sta ena in ista oseba, pa vendar sta bistveno drugačni. Ker je bila moja transformacija tako veličastna, sem začutila, da tudi ime Vlasta ni tisto, kar sem jaz. Tako sem postala Asja.

Nemočna Vlasta je prestrašeno iskala pot, da bi vedno vsem ugajala. Čeprav so drugi verjetno od tega kaj imeli, je bila Vlasta tista, ki si je v avtomobilu ničkolikokrat razmazala ličila od naliva solz. Solz bolečine, ki so lile iz globočin praznine v prsih, občutka »glej, kaj vse je ona dosegla, jaz pa …« Občutek: »Joj, kakšno teslo si, Vlasta! A sploh kaj znaš?«

A prišel je dan, za katerega želim, da ga doživite tudi vi. Dan, ko sem, najprej čisto rahlo, skoraj nesluteno, od nekod zaslišala: »Zmoreš!«. Kot da bi to besedo spremljala največja, najbolj nežna, a hkrati najbolj močna ljubezen.

Prepričana sem, da je ta glas v meni zaslišala Asja. Ker Vlasta ni imela poguma, da bi naredila spremembo. Asja je tista, ki je Vlasto rešila notranjih blokad, strahov in nezaupanja vase. Kmalu, korak za korakom, sem tako postajala tisto, kar sem danes in odločena sem, da to ostanem za vedno: ženska, ki ima rada življenje. Ki razume delovanje podzavesti, svoje lastne notranje moči in kako vse to uporabiti. Ki prevzema odgovornost za svoje življenje tukaj in zdaj. Ki se sprejema. Ki ve, da lahko raste in – raste! Ki se zaveda duhovnega sveta in njegove moči.

Ali ste vedeli?

Mnoge stranke so otroci alkoholikov, ki so imeli res težko otroštvo. Imajo trdovratne vzorce in zato jim drugi pristopi – ne uradna medicina, ne psihoterapija, ne množica alternative – ne morejo pomagati. Asjini rezultati kažejo, da v 3 mesecih izlijejo čustveno bolečino iz sebe in postanejo pomirjena oseba, radostna, živahna in ljubeča.

Ali ste vedeli?

Mnoge stranke so otroci alkoholikov, ki so imeli res težko otroštvo. Imajo trdovratne vzorce in zato jim drugi pristopi – ne uradna medicina, ne psihoterapija, ne množica alternative – ne morejo pomagati. Asjini rezultati kažejo, da v 3 mesecih izlijejo čustveno bolečino iz sebe in postanejo pomirjena oseba, radostna, živahna in ljubeča.

Iz največje bolečine se mi je rodila čudovita stvar, ki se lahko zgodi tudi vam

Transformacija je prinesla nekaj, o čemer bi lahko samo sanjala: našla sem tisto, zaradi česar sem vsak dan malo srečnejša – svoje poslanstvo. Edino, kar je Asji in Vlasti skupno, je ljubezen do ljudi. Vedno sem želela pomagati vsem, ki se v taki zgodbi najdete. Vsem, ki ste morda že slišali tisti globoko ljubeči glas v daljavi: »Zmoreš.« To je moje poslanstvo!

Ne le da verjamem – prepričana sem, da lahko vsak človek postane bolj pomirjen, bolj poln življenja, bolj zadovoljen ne glede na čustvene rane, podzavestna prepričanja in težke občutke iz preteklosti. Tudi vi.

Vas je strah, da je takih terapevtskih »šarlatanov« danes povsod polno? Prav je, da ste previdni.

Sama imam znanje, prakso in lastne izkušnje.

Magistrica temeljnih medicinskih znanosti.

Terapevtka za čustveno, energijsko, mentalno in telesno zdravljenje.

90 dni

Za trajne rezultate

12 let

Terapevtskih izkušenj

16.500 ur

Terapevtskega dela

3600 +

Uspešnih zgodb

Če začnete danes, boste čez 3 mesece drug človek. Obljubim.

Moje terapije so nadgradnja klasične psihoterapije. Vključujejo:

Stojim za tem, da ljudem nudim celostno obravnavo. Razvila sem poseben dar za spreminjanje podzavestnih vzorcev.  

Ni mi vseeno za vas.

Terapije in znanje so eno. Prepričana sem, da je tisto, kar me dela tako uspešno in drugačno od drugih, tudi najboljših psihoterapevtov, to, da si vas v resnici želim slišati in se odzvati na vaš unikatni problem.

Vem, da lahko v vas prižgem plamenček življenja, če ste:

Razrešite čustvene težave v kratkem času

Česar psihoterapevti ne zmorejo, zmorem jaz s svojimi preverjenimi tehnikami. Morda se sliši, kot da se hvalim, a za tem res trdno stojim: zaradi lastnih razultatov, a še posebej zaradi rezultatov na tisoče ostalih ljudi, ki so šli skozi moje terapije. Moč mojega dela kot mentorice vaše življenjske transformacije je, da dolgoletne in kompleksne čustvene težave trajno razrešim v kratkem času.

Najino sodelovanje bo zagotovo uspešno, če:

Tu sem za vas. Ni mi vseeno za vas. Iskreno si želim, da vam uspe in se za vas z vsem srcem potrudim.

Slišim vas, razumem vas. Predvsem pa vam znam pomagati.Verjamem v vas, tudi, ko vi sami ne. Primem vas za roko in vas vodim, dokler ne postanete spet sproščeni, nasmejani in polni življenja.  Edino vaš uspeh je tudi moj uspeh.

Vem, da je težko. Vem pa tudi, da zmorete.

Razlika med vami in mano je, da vam ni treba samim. Prijavite se na brezplačni, neobvezujoč pogovor. Skupaj naredimo načrt, kako boste doživeli transformacijo.

Okrepite svoj notranji mir v treh minutah na dan.